Parkering BRF Skogsbrynet i Vallentuna

Vi har 49 stycken carportar (400kr/månad), 16 parkeringar med motorvärmare (250 kr/månad), 22 parkeringar utan motorvärmare (100kr/månad) och 1 MC plats (50kr/månad).

Vi har också i området 11 stycken gästparkeringar som är endast till för gäster. Meddela registreringsnummer när Era gäster kommer att använda gästparkeringen en längre tid t ex över natten till styrelsen enligt de nedanstående kontaktalternativen.

När man säljer sin lägenhet och nya ägare flyttar in så återgår parkeringsplatserna till styrelsen och den kölista som finns. Den nya ägaren av lägenheten kontaktar styrelsen på nedanstående alternativ och får då information om och vilka parkeringsplatser som finns att tilldelas.

Om Ni önskar hyra en parkeringsplats så kontakta info@brfskogsbrynet.se

Laddplatser

Sedan hösten 2022 har vi 20 laddplatser där merparten är i carport. Vid aktiverad stolpe tillkommer en avgift på 200kr/månad. Innehavaren av parkeringsplats med aktiv laddstolpe betalar även för de Kw/h som denne förbrukar. Se separat sida för hur du skaffar laddplats om du är intresserad av detta. Skaffa laddplats

Om man önskar att ha ett låsbart fäste till sin laddkabel vid sin laddstolpe i carporten har vi i föreningen bestämt att det endast är denna från Defa som gäller:
Econnect dockningsstation

Vi har utvärderat olika alternativ och denna är dels liten, smidig och gör inte stor åverkan på våra byggnader. Väljer du att sätta upp en sådan så ska du låta den sitta kvar när du flyttar härifrån.

Då laddkabeln är ett tillbehör till bilen täcks den normalt av er egen bilförsäkring om den finns antingen i bilen eller i ett låst utrymme (förråd eller skåp) som endast du som ägare har tillgång till. Du måste således utgå ifrån att en stöld av en kabel, även om den är låst i dockningsstation inte täcks av någon försäkring. Är detta en viktig fråga för dig bör du kontakta ditt eget försäkringsbolag och stämma av vad som gäller.