Hej och välkomna till BRF Skogsbrynet

Här kommer lite information till nya medlemmar. Vi ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för vårt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi husen på Svampskogsvägen 148-156 där vi bor. Det finns fem portar med tolv lägenheter i varje.

Föreningen består av sextio bostadsrätter med ca åttiosju medlemmar. Vi har åttiosju parkeringsplatser, fem cykelförråd fördelade på två olika hus, samt barnvagnsförråd i varje port.

Kontakt med styrelsen, mail info@brfskogsbrynet.se

Styrelsen sammanträder ca en gång/månad.

 

Till din lägenhet hör en Bostadspärm och en Skötselpärm. I dessa hittar du trivselregler, skötselråd för inredning mm. Där kan du också läsa vilka regler som gäller för grillning, ev. markiser på balkong eller uteplats och mycket mer. Det är upp till dig som lägenhetsinnehavare att ta reda på vad du behöver veta om din lägenhet och hur den bör tas om hand!

Blockera inte hissen alltför långa stunder vi inflyttning, då andra också kan    behöva den.

Källsortering

Du kan inte slänga stora kartonger i vårt soprum, utan sådana lämnas på återvinningsstation, t.ex. Hagby i Täby av dig själv som boende. Följ anvisningarna för respektive kärl när du sopsorterar. För metall gäller tex matförpackningar och liknande, inte diskställ och kastruller etc.

 

Parkering

Alla medlemmar som har bil ska hyra parkeringsplats. Endast gäster får parkerar på gästparkeringen där det finns 11 platser. Kontakta styrelsen på info@brfskogsbrynet om Ni vill hyra en parkeringsplats.

Cyklar ställs i cykelställ ute eller i något av cykelförråden med märkning med efternamn.

Städdag vår och höst

Vi har gemensam städdag vår och höst för att hålla vårt område fint. Vi avslutar städdagen med att grilla och fika.

Städdagen kan vara ett bra tillfälle för alla att lära känna varandra.

Välkomna

Med vänlig hälsning

Styrelsen